Elektrische het Toestelleninstallatie van Yuyaocazan

 

het leidend tot waarde, ontwikkelt streven zich

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Yuyao Cazan Electric Appliance Plant

Certificaat
Van goede kwaliteit am fm autoantenne voor verkoop
Van goede kwaliteit am fm autoantenne voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Yuyao Cazan Electric Appliance Plant

1 2 3 4 5 6 7 8
Yuyao Cazan Electric Appliance Plant Yuyao Cazan Electric Appliance Plant Yuyao Cazan Electric Appliance Plant Yuyao Cazan Electric Appliance Plant Yuyao Cazan Electric Appliance Plant Yuyao Cazan Electric Appliance Plant Yuyao Cazan Electric Appliance Plant Yuyao Cazan Electric Appliance Plant
test equipment2 het bedrijf looks1 Departement produceren het bedrijf looks2 het produceren van department1 bankpers Test Equipment injectie machine

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken : cazan
Jaarlijkse omzet : one million-two million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : < 10%

Is de Elektrische het Toestelleninstallatie van Yuyaocazan een uitvoerige onderneming met wetenschappelijke onderzoek, productie en handel. Co. wordt gevestigd bij de zuidenbank van de mooie en overvloedige Hangzhou-baai, dicht bij de Snelweg van Shanghai Hangzhou Ningbo, 40Km vanaf de Internationale Luchthaven van Ningbo Lishe aan het oosten, 90Km vanaf de Internationale Luchthaven van Hangzhou Xiaoshan aan het westen, en slechts 30Km van de langste Hangzhou-Baaibrug. En het heeft een zeer geschikt verkeer.

 

Ons bedrijf die zich in de productie van autoantenne specialiseren. Onze hoofdproducten zoals volgend: de antenne van de autoradio, AM de antenne van de FMauto, de antenne van autogps, autogsm antenne, de antenne van het autocitizense band, elektrische autoantenne, goot zet antenne, rubberautoantenne, de antenne van de Scharauto, de antenne van de autovoorruit, proefautoantenne, de antenne van de vervangingsauto, de uitbreidingskabel van de autoantenne, de speler enz. van de autoradio mp3 op.

 

Co., dringt het beheersprincipe van „het creëren van waarde aan, ontwikkelt het streven zich“, fundamentality van „geavanceerd technisch, van goede kwaliteit „, en de principes van innovatie en ontwikkeling. Door uitstekend beheer en in overeenstemming zijnd divers superioriteitselement, probeer ons beste aan het maken hoog - kwaliteitsproducten. het verbeteren van ons concurrentievermogen, en maakt meer betere de maatschappijwaarde!

 

Contactgegevens
Yuyao Cazan Electric Appliance Plant

Contactpersoon: Mr. Jimmy Fang

Tel.: 86-574-62832375

Fax: 86-574-62180350

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)